Gevelmontage

Gevelmontage

De Vroom Montage is dé specialist in gevelmontage en gevelrenovatie, waarbij we jouw pand een mooie en bovendien duurzame uitstraling geven. Van nieuwbouw tot bestaande bouw wij creëren de perfecte look voor jouw pand.

Is jouw (bedrijfs)pand of loods eigenlijk nog helemaal naar wens, maar ben je toe aan een nieuwe uitstraling? Dat begrijpen wij heel goed, jouw bedrijfspand vormt immers je visitekaartje. Ook bestaande gebouwen kunnen wij de uitstraling van nieuwbouw geven. Wij zorgen ervoor dat je bestaande gevel in een nieuw jasje gestoken wordt, waarbij je ruime keus hebt in verschillende materialen en kleuren. Weet je nog niet exact welke kleur of uitstraling jouw gevel of bedrijfspand moet krijgen? Geen enkel probleem. Wij denken mee en adviseren je graag.

MOGELIJKHEDEN BINNEN GEVELBEKLEDING

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, wij bieden diverse mogelijkheden voor jouw gevelbekleding en creëren de beste look door de toepassing van diverse type gevelbeplating.

  • Sandwichpanelen
  • Cassettes
  • Aluminium composiet
  • Plankprofielen

BOUWTECHNISCHE VERBETERINGEN

Nieuwe gebouwen zijn onder andere voorzien van dubbelglas en hebben daarmee een hoge isolatiewaarde. Bij oudere gebouwen is dit vaak nog niet het geval. Wanneer het een restyling betreft is het mogelijk om naast de gewenste uitstraling ook bouwtechnische verbeteringen aan te brengen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ramen, kunststof lichtstraten voor meer daglicht of het verhogen van de isolatiewaarde.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand? Wij adviseren je graag en creëren de beste look voor jouw bedrijfspand. Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact met ons op.