De Vroom Montage

Ons doel is het realiseren van gebouwen met de mooiste uitstraling. En daar werken we hard voor! Met een team van gepassioneerde vakmannen maken we van jouw gevel een echte blikvanger.

Met passie voor het vak werken we sinds 2007 aan de mooiste projecten. Ons team bestaat uit vakkundige vakmannen. We zijn echte aanpakkers, zoals we onder de rook van Rotterdam ook wel zeggen, niet lullen maar poetsen. We hebben allemaal passie voor het vak, zijn flexibel en denken graag met je mee. Uiteraard beschikken wij over de juiste diploma’s en certificaten. Zodoende leveren we kwaliteit, vakmanschap en zorgen we dat alles bouwtechnisch in orde is.

Samen realiseren we de mooiste projecten door heel Nederland

20 JAAR ERVARING

Randy de Vroom is een vakman in hart in nieren. ‘Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Als vijftienjarige jongen hielp ik mijn vader al in zijn montagebedrijf. Het is mooi om te zien wat een ontwikkeling we hebben meegemaakt in al die jaren. Het heeft mij en het bedrijf gevormd tot wie we nu zijn. Ik ben er trots op dat we samen hele diverse projecten mogen realiseren. Elk project is uniek door de vorm, toepassing van materialen en wijze van afwerking. Een ding is hetzelfde en dat is het vakmanschap waarmee wij jouw project realiseren. ‘